Jídelní a konferenční židle

Jídelní a konferenční židle, potah tmavě šedá látka, kovové nohy, černý mat

Oblíbený produkt Jídelní a konferenční židle, potah tmavě šedá látka, kovové nohy, černý mat od proslulé značky za příznivou cenu 3490 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
3 490 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Jídelní a konferenční židle, potah tmavě šedá látka, kovové nohy, černý mat,Jídelní a konferenční židle skořepinové konstrukce v zajímavém designu a ve velmi žádaném industriálním / loft stylu. Židle disponuje otočnou funkcí L90°/P90° s automaticky vratným mechanismem. Konstrukce sedáku i opěradla má pevnou kovovou kostru, potah je z jemně hrubé látky v šedém odstínu. Polstrování je z pevné PU pěny, na sedáku v hustotě 28 kg/m3 a na opěradle 24 kg/m3. K pohodlí posedu poslouží nejen bohaté polstrování, ale i praktické a pohodlné opěrky rukou. Příjemný dekorativní prvky tvoří centrální čalounický vtah na opěradle a z vnější strany kosočtvercové prošívání. Nedílnou součástí je široká látková paspule v barvě židle, lemující celý obvod.
Stabilitu zajišťuje designovaná čtyřnohá podnož s centrálním uchycením skořepiny. Konstrukce jednotlivých paprsků nohou je čtvercového průřezu, odlehčena středovým průzorem. Povrchová úprava je kvalitním práškovým nástřikem v černé matné barvě. Podnož židle je rektifikovatelná, na každém paprsku nohy je výškově nastavitelný kluzák s plastovým krytem. Ten zamezí možnosti poškození tvrdých podlah.
Tento model je dobrou volbou pro Váš výběr do jídelních nebo obývacích prostor, hodí se i jako konferenční židle, kde ale musíte oželit možnosti jejího otáčení.
Nosnost je do 120 kg, Základní rozměry – celková šíře 57 cm, celková hloubka 58 cm, celková výška 84 cm a výška sedu 50 cm. Montáž není složitá, zvládne ji i méně zručný nový majitel této židle.Nabídku e-shopu pro vás připravuje tým odborníků. Přejeme vám příjemné nakupování.

Popis produktu Jídelní a konferenční židle, potah tmavě šedá látka, kovové nohy, černý mat

  • Cena: 3490
  • EAN: 8591957575984
  • Barva:
  • Velikost:
  • Kategorie: Kuchyňský nábytek > Jídelní židle do kuchyně > Dřevěné jídelní židle

Podobné produkty

Jídelní a konferenční židle, potah tmavě šedá látka, kovové nohy, černý mat

Další produkty od výrobce

Autronic

Jídelní a konferenční židle, potah tmavě šedá látka, kovové nohy, černý mat od oblíbeného výrobce Autronic - tento artikl čeká na vás za příznivou cenu 3490. Výhodné ceny máme pro všechny zákazníky. Vyberte si zboží v celkové hodnotě nad Kč a poštovné máte ZDARMA. Zařaďte se mezi spokojené klienty.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Vlastními vozy - Zdarma
  • Za příplatek možný výnos a montáž
Platba

  • Bankovním převodem
  • Hotově
  • Na splátky