Jídelní stůl 120x80x74 cm

Jídelní stůl 120x80x74 cm, MDF, bílý matný lak, masiv buk

Hit katalogu: Jídelní stůl 120x80x74 cm, MDF, bílý matný lak, masiv buk od oblíbené značky nyní za cenu 3290 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
3 290 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Jídelní stůl 120x80x74 cm, MDF, bílý matný lak, masiv buk,Skandinávský stůl Autronic, mistrovské designové dílo, které bez námahy spojuje funkčnost a eleganci, pozvedne jakýkoli prostor. Matná bílá povrchová úprava desky z MDF doplněná přírodními hnědými odstíny nohou z masivního dřeva vytváří klidnou a příjemnou atmosféru. Tento stůl se díky svým čistým liniím a minimalistické estetice skvěle hodí do kancelářského prostředí, konferenčních místností, jídelen nebo obytných prostor, které hledají nádech sofistikovanosti.

Stůl Autronic je odolně konstruován tak, aby splňoval nároky každodenního používání, a může se pochlubit funkcí výškového nastavení, která zvyšuje jeho všestrannost. Tato inovativní konstrukce umožňuje bezproblémové přizpůsobení od pracovního prostoru až po intimní jídelní prostředí večer. Odolnost MDF desky v kombinaci s pevností nohou z masivního dřeva zajišťuje, že tento stůl bude dlouho sloužit jako ústřední prvek v jakémkoli prostředí.

Praktičnost se v tomto skandinávsky inspirovaném díle snoubí se stylem. Obdélníková horní deska poskytuje dostatečnou plochu pro práci nebo jídlo, zatímco snadno čistitelná matná povrchová úprava zajišťuje bezproblémovou údržbu. Stůl Autronic je ideální pro firmy, které hledají flexibilní řešení nábytku, a rodiny, které u svého vybavení oceňují krásu i funkčnost, a představuje stylovou a zároveň praktickou volbu, která uspokojí nesčetné množství potřeb.Nabídku e-shopu pro vás připravuje tým odborníků. Neplaťte jinde víc, než musíte.

Popis produktu Jídelní stůl 120x80x74 cm, MDF, bílý matný lak, masiv buk

  • Cena: 3290
  • EAN: 8591957597399
  • Barva:
  • Velikost:
  • Kategorie: Kuchyňský nábytek > Jídelní stoly do kuchyně > Moderní jídelní stoly

Podobné produkty

Jídelní stůl 120x80x74 cm, MDF, bílý matný lak, masiv buk

Další produkty od výrobce

Autronic

Jídelní stůl 120x80x74 cm, MDF, bílý matný lak, masiv buk od firmy Autronic - tento hit snadno najdete za skvělou cenu 3290. Ceny a dodací lhůty tlačíme stále dolů. Upřednostňujete DOPRAVU ZDARMA? Stačí nakoupit nad Kč. Nakoupit a ještě ušetřit, co si víc přát.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Vlastními vozy - Zdarma
  • Za příplatek možný výnos a montáž
Platba

  • Bankovním převodem
  • Hotově
  • Na splátky